Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Stihl Plæneklipper RMA 339 C med batteri og lader

Stihl
BEDST I TEST I TÆNK 2020-06 36V Compact serie, inkl. AK20 batteri og oplader. Akku plæneklipper til mellemstore haver med 40 L opsamler, klippebredde 37 cm og lav vægt på 16 Kg. Til plæner med et areal op til 270m2.
Inkl. Leveringi Jylland og brofaste øer
Tilbud : 3.995,- DKK
3.495,- DKK

Information:

BEDST I TEST I TÆNK 2020-06

RMA 339 C er den største plæneklipper inkl. AK20 batteri og AL101 lader til STIHL COMPACT serien.

Monostyret giver ekstra fleksibilitet, både ved indstilling af arbejdshøjde og ved tømning af opsamleren. Opsamleren har en kapacitet på 40 Liter med niveaumåler, så man let kan se hvornår den trænger til at blive tømt. Den er samtidig sammenklappelig, og fylder derfor meget lidt under opbevaring. Fordelene ved at samle græsset op er at man undgår græsset følger med skoene ind i huset.

Klippebreden er 37 cm og maskinen vejer 16 kg uden batteri, hvilket gøre den manøvrebar i hele haven, rundt om evt. forhindringer der måtte være.

Klippehøjden er nem at indstille ved hjælp af et håndtag der sidder centralt på maskinen.

Den flowoptimerede kniv klipper græsset og hvirvler samtidig begrænset mængde luft op, således at der spares på batteriet og kapaciteten øges.

Ved at gå ind på nedenstående link kan du se hvilket batteri Stihl anbefaler til hvilken maskine i PRO serien. Du kan se driftstider og opladningstider på batteri. Med det medfølgende batteri kan den klare plæner med et areal op til 270m2.

Batteriguide Compact

Her er listen over flere Stihl 36V compact.

Vigtigt at vedligeholde batteri ved en arbejdspause på mere end 2 måneder, batteriet skal oplades med 60 dages interval.

Det er hvad de skriver om den i Tænk:

Den batteridrevne RMA 339 C er vurderet ud fra dens evne til at klippe langt og vådt græs, ligesom den er blevet testet i hurtighed og brugervenlighed. Forbrugerrådet Tænk har desuden kigget på batteriets levetid, og hvor meget energi den bruger.

Ud fra de kriterier har Forbrugerrådet Tænk særligt lagt fokus på maskinens klippeevne, dens brugervenlighed, den støjsvage motor med batteri, samt dens evne til at komme langt omkring per opladning. Deres vurdering lander på “meget god” og altså med en fornem bedst-i-test-vurdering.

Den bedst-i-test-vindende plæneklipper er en del af AK-serien fra STIHL, som er et system, hvor det samme batteri passer til flere forskellige maskiner. Det vil sige, at plæneklipperen bruger præcis samme batteri, som motorsaven, hækkeklipperen, løvblæseren eller trimmeren. Og ifølge STIHL er det ikke kun pengene, man sparer ved at skulle bruge færre batterier:

“Det er klart, at man slipper for at købe et nyt batteri, når man skal ud og have en maskine mere, men det handler også om at gøre STIHL produkterne mere bæredygtige ved at spare klimaet for unødig produktion af batterier. Og så er den batteridrevne plæneklipper jo god, fordi den ikke larmer og forstyrrer naboen med motorstøj, og så forurener den heller ikke med en masse udledning,”

Varenummer: ST-RMA339C

Produkt info:

Klippebredde: 37 cm
Klippehøjder: 30 - 70 mm
Højderegulering: Centralt med håndtag
Baghjul: 180 mm
Forhjul: 150 mm
Skjold: Plast
El-start: JA
Drivmiddel: Batteri 36V AK 20
Opsamler: JA
Opsamler volumen: 40 L
Styr: Justerbar og sammenklappeligt monostyr
Vægt: 16 kg
Lydniveau: 90 dB(A)
Vibrationsniveau: 1,6 m/s2
Variabel hastigheds regulering: Nej