Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Græstrimmer

Trimmer

Vi har et stort udvalg af græstrimmer fra kvalitetsmærker som Echo, Stiga og Stihl. Vi har med vore mange års erfaring valgt et bredt udsnit at nogle af markedets bedste trimmere både med ledning, batteri og med motor.
Det er vigtigt for os at du vælger den maskiner der passer til dit behov. De ting der eksempelvis skal overvejes er støj, vægt, evt om trimmer kan klappes sammen for opbevaring og transport og om man ønsker flere funktioner i samme maskine. Du kan finde de enkelte specifikationer på maskiner ved at gå ind på maskinerne. Er du stadig i tvivl om hvilken maskine du skal vælge, står vi gerne til rådighed på telefon 48 28 70 20.

Græstrimmer eller Buskrydder

Hvad er forskellen egentligt på en trimmer og en buskrydder. Ja kært barn har mange navne. Men i fagmandens øjne er forskellen klart defineret.
En Trimmer er kun til at trimme græsplænen med. Med det buede rigrør, altså akslen mellem motor og snørehoved, kan trimmeren kun kører med tråd.
Buskrydderen kan både trimme og rydde. En buskrydder er forsynet med et lige rigrør, akslen fra motoren går direkte ned til vinkelgearet. Ja en Buskrydder eller kratrydder er forsynet med et vinkelgear, en lille gearkasse forenden af akslen. Det gør konstruktionen stærk nok til at man kan kører med klinger og sågar savklinger på en buskrydder.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores fagfolk på 48 28 70 20.