Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Græstrimmer

Trimmer

Vi har et stort udvalg af græstrimmer fra kvalitetsmærker som Echo, Stiga og Stihl. Vi har med vore mange års erfaring valgt et bredt udsnit at nogle af markedets bedste trimmer både med ledning, batteri og benzin.
Det er vigtigt for os at du vælger den maskiner der passer til dit behov. De ting der eksempelvis skal overvejes er støj, vægt, evt om trimmer kan klappes sammen for opbevaring og transport og om man ønsker flere funktioner i samme maskine.

Græstrimmer eller Buskrydder

Hvad er forskellen egentligt på en trimmer og en buskrydder. Ja kært barn har mange navne. Men i fagmandens øjne er forskellen klart defineret.
En Trimmer er kun til at trimme græsplænen med. Med det buede rigrør, altså akslen mellem motor og snørehoved, kan trimmeren kun kører med tråd.
Buskrydderen kan både trimme og rydde. En buskrydder er forsynet med et lige rigrør, akslen fra motoren går direkte ned til vinkelgearet. Ja en Buskrydder eller kratrydder er forsynet med et vinkelgear, en lille gearkasse forenden af akslen. Det gør konstruktionen stærk nok til at man kan kører med klinger og sågar savklinger på en buskrydder.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores fagfolk på 48 28 70 20.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.