Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Plæneklipper - Græsslåmaskine

Plæneklipper

Plæneklipper til gode priser i vores store udvalg af græsslåmaskiner finder du plæneklippere til den lille såvel som den store have, fra mærker som EGO, STIGA, STIHL osv. Se de mange god græsslåmaskine tilbud herunder.
Udvalget af plæneklippere er kæmpestort - og det kan være en jungle at skulle vælge den rigtige plæneklipper. Vi har valgt et sortiment ud fra tre prioriteter: Gode tilbud, god kvalitet og de mest populære modeller. På den måde, finder du altid en god maskine – uanset hvad du vælger.
Har du brug for hjælp til at vælge er du altid velkommen til at ring på 48 28 70 20.

En plæneklipper gør livet lettere - og plænen flottere!

Vores opgave er at sikre vore kunder produkter, der giver dem mest muligt for pengene. Vi har udnyttet vores store produktkendskab og fundet maskiner ud fra vores tre prioriterer; Gode tilbud, god kvalitet og mest populære modeller. På den måde finder du altid aktuelle plæneklippere og græsslåmaskiner, fra de bedste mærker som Stiga, Viking og Alko.

Hvad skal din nye græsslåmaskine kunne?
Der er mange vigtige ting der skal overvejes, når den rigtige plæneklipper skal vælges. En af de vigtige overvejelser er klippetype: Multiclip, Combi eller sideudkast, bagudkast.
Multiclip: God til kort græs, der klippes ofte. Græsset klippes og hvirvles rundt i skjoldet og bliver derved skåret i små stykker. Græsafklippet falder derefter ned mellem stråene og gøder plænen. Giver plænen en meget velholdt og tæt plæne.
Combi: Betyder at græsslåmaskinen kan både bruges med multiklip og opsamling. Det giver mulighed for at have en velplejet plæne og samtidig have mulighed for at opsamle græsset når plænen er blevet for lang efter ferien.Spørg gerne ind til din kommende Viking, Alko eller Stiga plæneklipper
En græsslåmaskine er en langtidsholdbar investering. Derfor er det også vigtigt, at du er fuldt ud tilfreds med den. Derfor rummer vores sortiment også kun ergonomiske og effektive maskiner, men hvis du alligevel måtte have spørgsmål til lydniveau, selvtræk, klippebredde etc., så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde det bedste græsslåmaskine tilbud blandt vores mange gode havemaskiner.

NB! Skal du slå græs i en større have, har vi naturligvis også fremragende tilbud på havetraktorer, ligesom vi har smarte robotklippere til den moderne havemand.

Danskerne vælger Stiga!
Vi kan anbefale alle plæneklipperne i vores sortiment, men står det til danskerne, er der især en græsslåmaskine, der udmærker sig. Stiga plæneklipper er nemlig det mærke, flest danskere ville vælge, hvis de skulle have en ny plæneklipper (kilde: Epinion). Det kan der være særlig grund til, da det svenske mærke i generationer har formået at lave kvalitetsprodukter, og har indtaget en position, som en af verdens førende producenter af havebrugsmaskiner. Du kan se mere til dem og
andre kvalitetsproducenter her på siden.
Kan du ikke finde en græsslåmaskine, der dækker dit behov her, er du meget velkommen til at ringe på 48 28 70 20. Så hjælper vi dig med at finde en plæneklipper til lige netop dit behov.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.