Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Løvsuger og Løvblæser

Løvsuger / blæser

Vi har et stort udvalg af løvblæsere/løvsugere.

Det er meget brugt at købe disse maskiner på batteri, der er et godt udvalg til både Stiga og Stihl batterier. Det er ikke alle maskiner der både kan suge og blæse -brug filteret i venstremenuen for at vælge den egenskab du ønsker.

Vi har lavet en videoguide med nogle få udvalgte maskiner, så du kan se hvorfor og hvilken løvblæser man skal vælge.

Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige maskine til dine behov. Man kan tænke, hvad kan man bruge en løvblæser til, og når du først har en, er listen uendelig. Blæse blade er det mest oplagte, men en løvblæser kan også blæse traileren ren, flytte grus, hækaffald. Det er bare at finde den der passer til dine opgaver.

Løvsuger på batteri eller benzin

Håndholdte løvsugere kommer med en kværn, så løvsugeren findeler det den suger op. Der er kommet nogle rigtig fine løvsugere på markedet fra STIHL og STIGA som er batteridrevne. Batteri løvsugere er bare nemmere at bruge, og er kraftige så der også kan suges våde blade op. De fås ofte i sæt hvor løvsugere er med batteri.

Løvsuger på hjul, det er ofte professionelle brugere der vælger denne løsning. Det er en større og endnu mere kraftig maskine. Oftest drevet af en benzin motor. De fås med bred suge mundstykke der kan suge blade fra et stort område effektivt. Til en løvsuger med hjul kan man ofte bestille et sugerør til også.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.