Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Sneslynge

Sneslynge

Der findes 2 slags sneslynge 1-trins og 2-trins.

  • En 1-trins har kun en arbejdsgang og gør underlaget helt rent, derfor skal underlaget være fast som ex fliser eller astfalt.

  • 2-trins sneslynger er til det lidt større behov de skraber sneen sammen med den store valse og puster det væk med et blæserhjul, 2-trinsslyngen kører på meder og kan derfor godt kører på grus eller perlestensunderlag.


Køb inden det er for sent, når sneen er faldet bliver der hurtigt udsolgt for sneslynger - snekaster i Danmark. Du kan altid følge med på denne side om hvilke maskiner vi har på lager.

En sneslynge fra os kan du have i mange mange år

Det gælder for alle vores produkter, at de kommer i en ensartet og høj kvalitet, der holder i mange år.

Det er vigtigt for os at levere de bedste produkter til branchens bedste priser og at når du handler med os, så får du en sparringspartner på dit køb, der kan vejlede dig til den helt rette beslutning.

Der er en del ting man skal overveje, når den rigtige maskine skal vælges eksempelvis:

  • Skal den være med motor, elektrisk eller akku.

  • Er det er stort areal, og hvordan er underlaget.

  • Er det hobby eller professionel,

  • Er det vigtigt at der er elstart.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.