Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Zero turn

Zeroturn

Som noget nyt er Stiga begyndt at levere Zeroturns, de har købt et par modeller fra Ariens, så det bliver ikke meget anderledes :-)
Køber du en Zeroturn af os så levere vi den i klargjort stand, Vi samler maskinen, kommer benzin og olie på, starter den op og tester den, inden vi pakker den ind igen og sender dem.

Zeroturn vender på en 5øre.

En Zeroturn er som navnet antyder en græsslåmaskine der har en venderadius på 0cm, eller som man plejer at sige den kan dreje rundt på en 5øre. Zeroturn eller ZTH som de også kaldes er meget hurtige at slå græs med, da de hurtigt vender rundt og har en stor fremdriftshastighed og hurtigt knivhastigheder.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.