Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Havetraktor Plænetraktor

Havetraktor

STIGA eller Solo by AL-KO havetraktor

Fåes i flere størrelser de små havetraktorer der styrer hurtigt og er god til små haver, med mange hjørner. En traditionel traktor model er en billig havetraktor ift. frontklipper og andre typer som ZeroTurns .

Vi samler, klargøre og tester alle havetraktorer inden vi leverer dem.

Man kan bruge en plænetraktor til mere end plænen derfor kalder vi det en havetraktor. Der findes meget tilbehør til havetraktorer.

Plænetraktor med hydrostatisk gear

En havetraktor eller plænetraktor gør arbejdet i haven meget lettere og hurtigere. Med en havetraktor kan du slå dit græs, du kan bruge tilbehør til havetraktoren, som vogne tromler og gårdspladsriver og meget andet.

En seriøs samarbejdspartner :

Vi kan sikre dig en havetraktor, der lige passer til dit behov – til en skarp pris! Vi er med hele vejen og vejleder dig til den rigtige beslutning. Vi har stort kendskab til både branche og produkter. Du kan altid forhøre dig på specifikke modeller eller spørge ind til tilbehør til specifikke arbejdsopgaver, så du får mest mulig glæde til din have.

Udstyr til Havetraktorer

En plænetraktor kan fås med både sideudkast og multiclip. Vi kan anbefale Multiclip til det korte græs der slås forholdsvis ofte. Det giver en flot velplejet plæne. Multiclip betyder at det afklippede græs hvirvles rundt inde i skjoldet og bliver klippet i mindre stykker, hvorefter det falder ned mellem græsstråene og omdannes til kompost.

Find den rette havetraktor her hos os

Hvis du er ude efter en traktor, der er mere end blot i orden, til en pris der er til at betale, så er vores hjemmeside en hjemmeside, du ikke kommer udenom. Vi har gjort meget ud af siden, og det er let og enkelt at finde rundt, ligesom det er her vi lancerer vores nye tilbud. Er der alligevel noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig!

De mærker, vi koncentrerer os om inden for kategorien havetraktorer, er Stiga og Solo. De leverandører er udvalgt, fordi vores mangeårige erfaring og ekspertise bevidner, at netop de plænetraktorer ikke bare er robuste og effektive, men også dækker et bredt behov og i forskellige prisklasser.

Kan du alligevel ikke finde en havetraktor, der dækker dit behov, er du meget velkommen til at ringe.Så vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige havemaskine til lige netop dit behov.


Sideudkast anbefales til det lidt længere græs og det våde græs. Når græsset er længere og/eller er våd, vil det klumpe sig sammen i skjoldet, hvis man bruger multiclip, hvorfor sideudkastet er at foretrække.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.