Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Vandpumper - Dykpumper

Vandpumpe

Her kan du finde en god dykpumpe til havedammen.
Har du pludselig brug for at flytte en masse vand kan vi tilbyde en vandpumpe, der flytter en masse vand på kort tid, vi vil kunne levere fragtfrit fra dag til dag på lagervarer.

Vandværk til regnvand

Den bedste løsning til pumpning af regnvand er et hus vandværk. Det sørger for et stabilt tryk på slangen, og man kan skrue op og ned for forbruget, og der er altid vand. Vandværk til regnvandstønder eller nedgravede regnvandsbeholdere, bruger en sugeslange til at suge vandet. Vandværk der installeres til have vanding, har som ofte et højere tryk end det der er i huset.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.