Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Hækkeklipper - Stanghækkeklipper

Hækkeklipper

Køb din hækklipper hos os
Mangler du en kvalitets hækklipper der dækker dit behov, så kan du finde det i vores store udvalg af hækkeklippere. Vi har et bredt udvalg af hækklippere og stanghækklippere, til den helt lille have og helt op til et professionelt behov.

Med vores faglige stolthed og mangeårige erfaring står vi til rådighed med råd og vejledning i dit valg af hækklipper, ved at du ringer til 48 28 70 20.

Hækklipper der er helt rigtig til din hæk

Der er mange overvejelser der skal tages når den rigtige hækklipper anskaffes.


Eksempelvis:


  • Hvor høj ønsker jeg min hæk,

  • Hvilken type hæk der skal trimmes/klippes, her er tandafstand og sværlængde en vigtig faktor.
    Tandafstanden er dog ikke ensbetydende for hvor tykke grene den kan klippe over, som mange fejlagtigt tror.

  • Er der støjhensyn der skal tages mm.

  • Nødvendig tilbehør? Elephantsnabel er en rigtig god ide til både en alm eller stanghækklipper. Den aflaster dig for det tunge løft.


Hækklipper til alle behov Hækklippere findes i rigtig mange udgaver. Nogle med batteri eller 230v, mens nogle er benzindrevne. Hvad enten du søger en Echo, Ikra, Stiga, Hitachi eller Stihl hækkeklipper er vores hjemmeside et godt sted at finde et godt tilbud. Det er samtidig her du kan læse om hver model og dens specifikationer. Vi står klar til at hjælpe dig med mange af svarene, og rådgiver dig til det rigtige køb. Vi lægger vægt på at vore kunder får den hækklipper der dækker deres behov. vores store erfaring og ekspertise gør os til en seriøs samarbejdspartner.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.