Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Frontklipper - Park/Rider

Frontklipper

Vi har et stort udvalg af Stiga frontklippere til et hvert behov. Vi står gerne til disposition med råd og vejledning til vore kunder, når den rigtige løsning skal findes på 48 28 70 20.

De mange års erfaring med salg af frontklippere, til private og professionelle kunder. Giver os den viden der skal til at vejlede dig i købet af ny frontklipper.

Til foreninger hjælper vi gerne med en frontklipper der passer til jeres behov, og sender et tilbud i kan vurdere.

Frontklipper til store og små haver

Seriøs samarbejdspartner: Det er vigtigt for os at vore kunder, får en rådgivning, der gør at de får den rigtige maskine med det rigtige tilbehør, der dækker deres behov. Vi deler derfor gerne ud af vore erfaringer og rådgiver dig i dit køb.
Tilbehør: Med en frontklipper kommer du hurtigt og let ind i alle kroge, der fås et stor tilbehørsprogram til stiga park, bl.a en kraftig kost der let kan tage 20cm sne, slagleklipper der tager op til 1m højt bevoksning.
Udstyr: Søger du en maskine med knækstyring, der øger letheden i at styre uden om forhindringer. Vil en Stiga Park maskine være et godt valg.
Stiga fører et meget stort udvalg af tilbehør til deres frontklippere.
Her kan du se tilbehørsliste til Stiga frontklippere.
På de enkelte maskiner kan du se hvad vi anbefaler af tilbehør til den enkelte maskine. Både til forårs-, sommer-, efterårs- og vinterarbejde.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.