Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Havefræser

Fræser

Her finder du såvel små kultivatorer til bede og køkkenhave som store kraftige efterhængte havefræsere til urtehaven eller til at fræse en græsplæne op.
Alle vores fræsere er selvfølgelig i god kvalitet inden for hver deres felt. Mangler du vejledning i valg af den rigtige havefræser, ring gerne til 48 28 70 20.

Stor efterhængt Havefræser

Efterhængte havefræsere er ofte store havefræsere, her sidder knivene og rotere efter motoren. Derfor har de tilnævnet efterhængte, fordi selve fræser delen på maskinen "hænger" efter maskinen. Disse fræsere er heller ikke nødvendigvis kun til køkken haven. De er kraftige og kører ofte rundt med traktor hjul foran maskinen. Derfor er det denne model man også bruger til at fræse ny jord, eksempelvis en græsplæne der skal ligge som eller lign.

Lille Havefræser eller kultivator

En lille havefræser bliver nogen gange omtalt som en kultivator. Forskellen på en havefræser og en kultivator er mere knivene end det er størrelsen. En kultivator skærer meget vertikalt i jorden hvor en fræser har knive med en spis der går horisontalt i jorden. Det gør at den ælter og vender mere jord end en kultivator, som holder sig mere i overfladen af jorden, uden at vende den helt rundt.

En lille havefræser har derfor knap så aggresive knive mindre arbejdsbredde, så den kan gå i rækkerne mellem afgrødre, eller nemt løftes op i et højbed. De findes i flere størrelser, hvor de helt små er tilsatser til kombimaskiner, der eksempelvis kører på batteri. Kombimaskiner kan du se her

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.