Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Kantskærer til græsplæne

Kantskærer

Et ar de bedst fif til at få din græsplæne til at stå helt skarp, det er en kantskærer. Det ser så godt ud med de skarpe kanter på græsplænen som en kantskærer giver. Hvilken kantskærer der er bedst, afhænger hvor stor en græsplæne du har. Overvejelser som skal kantskæren have hjul, eller monteres på en kombimaskine? Er det på en mindre græsplæne der skal skæres kanter, kan en batteridrevet kantskærer være sagen. Eller for den professionelle kantskærer kan man se på benzin modeller.

Skæring af kanter på græsplæne

Hvis du skal have skåret kanter på din græsplæne, bruger man en kantskærer det er en maskine der nemt laver skarpe kanter på din græsplæne. Det giver en flot finish.

De fåes som batteri drevne modeller, og op til større modeller på benzin. Til mange haver og anlæg vil man vælge en kantskærertilsats til en kombimaskine. Det er billigt måde at komme igang med kantskæring, hvis du allerede har en kombimaskine, her har vi til mærker som STIHL og EGO.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.