Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Kædesav - Motorsav

Kædesav

Køb din kædesav lige her


Mangler du en god og kraftfuld kædesav eller en lille batterisav, så se her. Hos Bahn-Larsen sælger vi nogle meget gode kædesave og motorsave, der er nøje udvalgt på baggrund af vores mangeårige ekspertise inden for maskiner til have og park arbejde.
Vi kan stolt præsentere en lang række skarpe bud på nogle af markedets bedste kædesave. Vores kendskab til branchen og produkterne, samt vores gode forhold til de mange producenter, har gjort det muligt at tilbyde dig anerkendte kvalitetsprodukter til meget attraktive priser.

En kædesav - motorsav du bliver glad for

Vi ønsker naturligvis, at du bliver så glad som overhovedet muligt for din nye kædesav. Derfor er vi:
Seriøs samarbejdspartner: der lægger vægt på at det er vigtigt at vore kunder får lige netop den maskine de har behov for. Derfor deler vi gerne ud af vores erfaringer og rådgiver dig, når du skal finde en kædesav, der matcher dit behov- selvfølgelig i god kvalitet og til en god pris.

Gode til at vejlede i Udstyr: Det er vigtigt at overveje hvilke arbejdsopgaver du skal løse. Valg af maskine og kæde - og sværdtype vil helt sikker afhænge af din opgave. Det er her vi kan hjælpe dig, så du skal ligge færrest muligt kræfter i arbejdet, men stadig nyder det bedst tænkelig resultat.

Topkapsav, Teleskopsav, Batteri motorsav, Akkusav:
Mulighederne er mange, når du vælger ny motorsav. Der kan være forskel på, hvilken arbejdsopgave, den enkelte maskine er velegnet til. Dertil bør du naturligvis overveje, om der er bestemte teknikker, der er et must-have til dine arbejdsopgaver.

Hos Bahn-Larsen forhandler vi maskiner med moderne egenskaber. Derfor kan du også forvente at finde smarte motorsave, der har alt fra letstart til antivibrationssystem – der gør håndteringen bedre - eller kædesmøring, der reducerer forbruget af kædeolie til saven.

På baggrund af vores store udvalg af kædesave kan du forvente at finde gode motorsav tilbud fra Stihl, Stiga, Shindaiwa, Ikra m.fl. Er du i tvivl om hvilken type kædesav der vil passe til dine opgaver står vi klar til at rådgive dig på mail eller på vores hotline 48 28 70 20.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.