Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Stihl Kædesav HTA 86 36V AP

Stihl
Teleskopstangsav til den store have med en samlet længde på 270-390 cm. Uden batteri og lader
Inkl. Leveringi Jylland og brofaste øer
Tilbud : 4.835,- DKK
4.195,- DKK

Information:

HTA 86 er en batteridrevet teleskopsav med en rækkevidde på 270- 390 cm.

Leveres uden batteri og oplader. Vi anbefaler AP200 batteri og AL300 oplader. Arbejdstiden er op til 42 min.


STIHL fortsætter med at udvikle sit produktsortiment rettet mod professionelle, der arbejder i naturen.
Op til havesæsonen 2021 præsenterer STIHL den opgraderede HTA 86, som har fået nyt udseende, men først og fremmest flere praktiske opdateringer sammenlignet med dens forgænger. De batteridrevne redskaber er udformet til en bekvem og mere ergonomisk arbejdsdag.

Da man sjældent kører og arbejder lang tid ad gangen på en teleskopstangsav, er netop denne maskine genial i akku versionen. Samtidig er det bare genialt med batterimaskiner, fordi de starte når du trykker på kontakten og stopper når du slipper igen.

Stangsaven HTA 86 har et teleskopskaft med en længde der kan justeres fra 2,7-3,9 m, perfekt til højtsiddende kviste og grene. Den har et firkantet teleskoprør for større stabilitet. Låsemuffe, som giver nem justering af teleskoprørets længde.

HTA 86 er velegnet til langtidsbrug i lydfølsomme områder både til private og professionelle brugere, årsagen er at den er let, begrænsede vibrationer og lav støjniveau.

Den er udstyret med 1/4" PM3 savkæde der giver en særlig præcis snit og god skæreydelse, den vil derfor være god til beskæring af frugt træer.

Den har en transparent olietank, så man nemmere kan se når det er tid til at fylde op.

Stangsaven leveres med en sele og kan suppleres med bæresystemet RTS til brug ved længere varigt arbejde. RTS kan nemt justeres i forhold til brugerens højde, hvilket gør arbejdet nemmere og giver bedre ergonomi.

Ved at gå ind på nedenstående link kan du se hvilket batteri STIHL anbefaler til hvilken maskine i PRO serien. Du kan se driftstider og opladningstider på batteri.

Batteriguide pro

Vigtigt at vedligeholde batteri ved en arbejdspause på mere end 2 måneder, batteriet skal oplades med 60 dages interval.

Stihl 36V akku Pro maskiner KLIK HER.

Varenummer: ST-HTA86

Tilbehør til denne:

Video:

Produkt info:

Kædetype: 1/4-PM3 1,1mm lavprofil
Vægt: 4,6 uden batteri, med sværd og kæde
Kædespænding fra siden: Ja
Sværd længde: 12"
Motor type: EC-motor 36 V Lithium-Ion
Drivmiddel: Batteri AP300
Vibration højre/venstre: 1,1/1,1 m/s2