Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Robotplæneklipper

Robotklipper

Smid benene op og nyd synet af en robot græsslåmaskine, der holder græsset flot trimmet.
Kunne du tænke dig at have nyslået græs uden at få sved på panden? Så er en robotklipper den perfekte løsning. Med en robot plæneklipper opnår du mange fordele:


  • Den er billigere at bruge.

  • Den larmer ikke.

  • Den giver tid til en masse andre aktiviteter.

  • Bliv fri for mos i din plæne.


Kort sagt: lad den selvkørende plæneklipper klare arbejdet, mens du slapper af.

Gør livet lettere med en robot plæneklipper

Der er mange der ikke tror det, før de ser det, men en moderne robot græsslåmaskine fungerer perfekt - og kan holde din plæne lige så godt som en gartner!

Hos Bahn-Larsen finder du robuste og effektive robotter fra populære mærker som Stiga og Viking. Netop disse producenter leverer – ifølge vores mangeårige erfaring - nogle af markedets bedste robot plæneklippere. De smarte maskiner giver et jævnt og ensartet resultat i hele haven, og kører selv tilbage til laderen, hvis de måtte få brug for ekstra strøm til batteriet.

Robotklipperen har det smarte at den klipper plænen ofte, det falder i god jord hos den moderne havemand. Netop fordi de korte afklippede strå giver næring til plænen. Det giver en sund græsplæne med flot tæthed! Du undgår også mos i din græsplæne fordi mos ikke bryder sig om ofte berøring. Sådanne oplysninger – og mere specifikke oplysninger – finder du under de enkelte produkter, hvor de smarte robotplæneklippere er beskrevet med information og specifikationer.

Hvorfor er robotterne så smarte?
Den selvkørende plæneklipper har vundet plads i mange haveejeres hjerter, da teknikken længe har været så overbevisende, at der ikke længere er grund til at bruge sine egne tidsmæssige ressourcer på at tage sig af at slå græsset.
En robotklipper er ikke blot billigere i drift, den er også mere miljøvenlig og så er den ikke i nærheden af at støje som en græsslåmaskine eller havetraktor. Robotklipperen er med andre ord ikke bare mere økonomisk, den giver dig tid til andre og sjovere gøremål – og så giver den altså en virkelig flot plæne.

Robot græsslåmaskine til den stærke pris.
På vores hjemmeside finder du robotklippere til stærke priser!
Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 48 28 70 20.