Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Robotplæneklipper STIGA og STIHL

Robotklipper

Robotplæneklipperklipper med GPS og uden kanttråd eller kabel

Der er mange tekniske termer når man snakker robotplæneklipper eller som de ofte bliver kaldt, robotklipper, robotgræsslåmaskiner osv. Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den rette til din plæne. kontakt os.

Fordele ved robotplæneklipper:
  • Robotplæneklipper er billig i drift.

  • Robotplæneklipper larmer ikke.

  • Robotplæneklipper giver tid til en masse andre aktiviteter.

Gør livet lettere med en robot plæneklipper

Hos Bahn-Larsen finder du robuste og effektive robotter fra populære mærker som Stiga og Stihl. Netop disse producenter leverer – ifølge vores mangeårige erfaring - nogle af markedets bedste robot plæneklippere. De smarte maskiner giver et jævnt og ensartet resultat i hele haven, og kører selv tilbage til laderen, hvis de måtte få brug for ekstra strøm til batteriet.

Robotklipperen har det smarte at den klipper plænen ofte, det falder i god jord hos den moderne havemand. Netop fordi de korte afklippede strå giver næring til plænen. Det giver en sund græsplæne med flot tæthed! Du undgår også mos i din græsplæne fordi mos ikke bryder sig om ofte berøring. Sådanne oplysninger – og mere specifikke oplysninger – finder du under de enkelte produkter, hvor de smarte robotplæneklippere er beskrevet med information og specifikationer.

Hvorfor er robotterne så smarte?
Den selvkørende plæneklipper har vundet plads i mange haveejeres hjerter, da teknikken længe har været så overbevisende, at der ikke længere er grund til at bruge sine egne tidsmæssige ressourcer på at tage sig af at slå græsset.
En robotklipper er ikke blot billigere i drift, den er også mere miljøvenlig og så er den ikke i nærheden af at støje som en græsslåmaskine eller havetraktor. Robotklipperen er med andre ord ikke bare mere økonomisk, den giver dig tid til andre og sjovere gøremål – og så giver den altså en virkelig flot plæne.

Robot græsslåmaskine til den stærke pris.
På vores hjemmeside finder du robotklippere til stærke priser!
Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 48 28 70 20.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.