Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Kombimaskiner

Kombimaskine

Vi har kombimaskiner fra Alko, Echo, Stiga og Stihl. Du kan gå ind ogse på hver maskine og se om der er tilbehør med til de enkelte maskiner eller om tilbehør kan købes separat til maskinen.
Det variere meget hvor mange forskellige funktioner der fås til de enkelte maskiner. Du er meget velkommen til at ringe på 48 28 70 20, hvis du har specifikke ønsker til funktioner du har brug for, så vil vi vejlede dig i dit køb.

Eksempel på valgmuligheder
Stihl KM 94: Kultivator, blæser, kantskærer, buskrydder, trimmer, hækkeklipper, stangsav, børstemaskine med børstevalse og børstemaskine med fejevalse.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.