Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Stihl Kombimaskine KMA 135 R 36V AP

Stihl
Kombimaskine til den store have eller proffesionelle bruger, kan bruges med mange redskaber, støjsvag. Uden batteri og lader
Inkl. Leveringi Jylland og brofaste øer
Tilbud : 3.805,- DKK
2.895,- DKK

Information:

KMA 135 R batteridrevet kombimaskine, til den store have.

Leveres uden batteri og oplader. Hvilket batteri du bør købe afhænger af hvilket kombi-værktøj du ønsker at benytte. Se mere under redskaberne i linket "Batteri Guide" lidt længere nede.


Robust og højtydende batteridrevet kombimotor med batterirum direkte i maskinen. Den passer perfekt i støjfølsomme områder, fx i boligområder hvor der er tæt til naboen.

Der er et bredt udvalg af redskaber der kan kobles på mortorenheden, så får man flere maskiner i én. Se det breddeudvalg i tilbehør.

Ergonomisk betjeningsgreb med 3 hastighedstrin og LED-display.

Leveres med skrå bæresele.

Vigtigt at vedligeholde batteri ved en arbejdspause på mere end 2 måneder, batteriet skal oplades med 60 dages interval.

Ved at gå ind på nedenstående link kan du se hvilket batteri Stihl anbefaler til hvilken maskine i PRO serien. Du kan se driftstider og opladningstider på batteri. på side 2 kan du også se batteritider med de forskellige værktøjer

Batteriguide pro

Vigtigt at vedligeholde batteri ved en arbejdspause på mere end 2 måneder, batteriet skal oplades med 60 dages interval.

Se alle Stihl 36V akku Pro maskiner her.

Varenummer: ST-KMA135R

Tilbehør til denne:

Produkt info:

Vægt: 3,4 kg udem batteri og redskab
Lydniveau: 92 dB(A)
Motor type: 36 V Lithium ion batteri
Drivmiddel: Batteri 36V PRO Serien
Vibrationsniveau: 5,0/3,7m/s2 MAX