Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Højtryksrenser til hele huset

Højtryksrenser

Når først man har haft en højtryksrenser til at vaske bil, terrasse, fliser, træværk osv. Så kan man ikke undvære det. Det er en skånsom og nem måde at få fjernet algevækst og mos fra diverse belægninger. Vær forsigtig og test på mindre synlige områder.

Højtryksrenser til Terrasse

Højtryksrenser til rens og vask af træ terrasse


Det er en super effektiv måde at rense og vaske terrasse på. Det er oplagt at rense træterrasse med højtryksrenser. Det kan være både som en vask af terrassen hvor sand, fugleklatter osv. skal vaskes af inden terrassesæsonen starter. Det kan også være en rens hvor alger skal fjernes. Her kan man bruge algefjerner som blandes og sprøjtes ud med højtryksrenseren (kræver tilbehør) for derefter at fjerne alger og skidt inden træterrassen skal have olie eller maling.

Højtryksrenser til rens og vask af fliser og fliseterrasse


Cement fliser kan tage skade hvis man går får aggressivt til værks, derfor anbefales det at bruge den korrekte dyse. Den sørger for at vaske og rense mere skånsomt en eksempelvis tornado dysen, eller den ofte kaldte roterende dyse, i stedet for den større terrasse vasker tilsats. Skal du bruge en sådan dyse, kan du kigge efter højtryksrenser tilbud hvor den medfølger i pakken, ellers skriv til os og forhør dig om hvilken der passer på din maskine.

Højtryksrenser til vask af drivehus


Det er oplagt at vaske alger og lign af drivhuset, da det som oftest er glad for ekstra vand. Det er lækkert at komme til et rent drivhus, hvor fliser og ruder er spulet rene for alger. Det kan give mening også at renser fliserne inde i drivhuset, så de ikke bliver glatte af vand og algevækst.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.