Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Hjælp til at finde Partner reservedele

1 Produktionsnummeret på din maskine skal se ud som på dette billede, så har du fundet det rigtigeSom det første skal du finde produktionsnummeret på din maskine, i de fleste tilfælde kan du finde et klister mærke som dette på din maskine.
TIP: Hvis du søger, i dette tilfælde på 961210016 kommer der flere resultater frem, skriver du 96121001601 altså tager du maintenance level med i din søgning, kommer der i rigtig mange tilfælde kun en tegning frem som du kan være 100% sikker på er den rigtige til din maskine.
Du kan også søge på model betegenelsen, men så har du allerede fraskrevet dig 100% chance for rigtige dele. Søger man på model nummer er der altså gætteri involveret, og så er der selvfølgelig meget større chance for at få forkerte dele.

2 Skriv så produktionsnummeret i det angivne søge felt på Partner Reservedels siden
Når du klikker på "SØG" knappen åbner der et nyt vindue!
Når du klipper på søg kommer du direkte ind på partners side hvor du kan klipper på linket til tegningen til din maskine.

3 Så klipper du på den tegningen der bedst passer på din maskine, her har vi jo fundet hele produktionsnummeret med maintenance level så der kommer kun den rigtige tegning frem ;-)Inde på partners side skal du klipper på linket, så åbner der en pdf tegning.

4 Når tegningen åbner finder du den del du skal bruge
Lad os sige at vi leder efter 2 nye baghjul
 • Vi finder hjulet
 • Tjekker om de er ens i begge sider, ved at se om begge hjul har det samme referance nummer
  (i dette tilfælde nr 27)
 • Find reservedelsnummeret i listen under tegningen, som regl på den efterfølgende side.
 • Kopiere nummeret efter reference nummeret, og tjekker at beskrivelsen svarer til mine forventninger nummer 532 40 29-35 - Wheel & Tire ass. Rear (marker og tast ctrl + c)
  Finde reservedelsnummeret på tegningen.

 • 5
 • Så skal du tilbage til Partner Reservedels siden
 • Skriv så reservedelsnummeret i det angivne søge felt
  Klik evt på feltet og tast ctrl + v for at sætte nummeret fra udklipsholderen ind.

  Her skal du være meget opmærksom på formatet på reservedels nummeret
  på tegningen står der 532 40 29-35 der er altså mellemrum mellem nogle af tallene
  Dem fjerner søge funktionen selv men der er også en bindestreg før de sidste 2 tal og den skal du sørge for kommer med, der er nemlig nogle tegninger hvor varenummeret, du skal søge på, for et eksempel hedder 506132803, altså uden en bindestreg, det skal du rette til 5061328-03.

  Endelig kan et vare nummer være blevet erstattet af et andet, som dette eksempel:
  5061328-01  Erstattet af: 5061328-03
  Er dette tilfældet klikker du bare på det blå erstatnings nummer og bestiller det i stedet.

  Når du indtaster kommer nummeret frem ved at klikke på Søg.

 • Hvis dette ikke hjælper dig er du selvfølgelig meget velkommen til at bruge kontakt formularen eller ringe til os på 48 28 70 20
  Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
  Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
  Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
  Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.