Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Havetraktor

Havetraktor

Få den perfekte plæne! Med Stiga havetraktor eller Solo by Alko er du sikret havemaskiner af høj kvalitet og styrke.

Vi samler klargøre og tester alle havetraktorer inden vi leverer dem. Det sikre dig en god og let start med din nye havetraktor.
Når du køber en havetraktor hos Bahn-Larsen, er du sikret en maskine, du vil blive glad for. Alle vores mange maskiner er en del et sortiment, der vægter kvalitet og know-how fra anerkendte mærkevarer.

Hold din have flot med en havetraktor

En havetraktor gør arbejdet i haven meget lettere og hurtigere, derfor er det en rigtigt god investering.
Med en have traktor kan du bare slå dit græs, du kan trække et stort program af tilbehør efter din havetraktor, som vogne tromler og gårdspladsriver og meget andet.

En seriøs samarbejdspartner : Vi kan sikre dig en havetraktor, der lige passer til dit behov – til en skarp pris! Vi er med hele vejen og vejleder dig til den rigtige beslutning. Vi har stort kendskab til både branche og produkter. Du kan altid forhøre dig på specifikke modeller eller spørge ind til tilbehør til specifikke arbejdsopgaver, så du får mest mulig glæde til din have.

Udstyr til Havetraktorer En plænetraktor kan fås med både sideudkast og multiclip. Vi kan anbefale Multiclip til det korte græs der slås forholdsvis ofte. Det giver en flot velplejet plæne. Multiclip betyder at det afklippede græs hvirvles rundt inde i skjoldet og bliver klippet i mindre stykker, hvorefter det falder ned mellem græsstråene og omdannes til kompost.

Sideudkast anbefales til det lidt længere græs og det våde græs. Når græsset er længere og/eller er våd, vil det klumpe sig sammen i skjoldet, hvis man bruger multiclip, hvorfor sideudkastet er at foretrække.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.