Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Fejemaskiner ukrudt og snerydning

Fejemaskine

Her finder du vores udvalg af fejemaskiner. Vi har manuelle fejemaskiner til fliser og asfalt pladser og lidt større maskiner der også kan tage sne og slud, hvor der kan fås både opsamler og dozerblad til, som man hænger foran kosten se mere på videoerne på maskinerne.
Manuelle fejemaskiner fra Stiga, rigtigt fine til fejning af garage og værksted. Der er mange forskellige og vi fokusere på fejemaskiner der er bedst i test.

Fejemaskine til Snerydning

Store og små fejemaskiner, batteri eller benzin fejemaskine. Der er mange muligheder og vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige fejemaskine.

Vi har Fejemaskiner fra forskellige mærker, som Stiga og Westermann.

Stiga fejemaskiner er Benzindrevne

,
Stiga har som udgangspunkt en smal og en bred benzin fejemaskine, og de fåes begge med elstart. En fejemaskine med elstart er et kæmpe plus. Det er ikke altid det sjoveste at skulle ud og starte fejemaskinen i vinter halvåret, hvor det måske ovenikøbet er koldt. Så er det bare fedt, at maskinen starter nemt. Stiga bruger et 230V elstart på deres fejemaskiner, fordelen ved 230V elstart specifikt når vi snakker på en fejemaskine, er at du ikke skal lade på dit start batteri, og du har masser af power til at tørne din motor. 230V udtaget bliver ikke på virket på samme måde som et batteri gør.

Westermann Fejemaskiner med radial børste


Fejemaskiner med børste der kører om en lodret akse er behagelige at gå med. De er gode til at komme ind langs kanter og smider ikke materialet på samme måde som andre fejemaksiner. De er rigtig gode til mindre områder.

Fejemaskine bedst i test

Vi har nogle af de fejemaskiner der er bedst i test. Tag gerne kontakt til os og hør hvilke maskiner vi anbefaler pt. Markedet bevæger sig hele tiden, og der kommer nye fejemaskiner ofte.

En anden ting er bredden på fejemaskinen, Det skal man være ret opmærksom på om fejemaskinen kan kører igennem havelågen. det virker simpelt, men det bliver desværre overset.

Stort udvalg i Stiga maskiner til alle opgaver i haven.
Echo og Shindaiwa er Japansk super kvalitet du kan have i mange år. og samtidigt til fornuftige priser. Så tør du være anderledes er Echo et godt valg
Fra AL-KO har vi de kendte cylinderklippere L45-7 og GU400 med det gode gamle Gudenaa brandt. AL-KO har et meget stort program i bl.a. Brændeklivere og vertikalskære
Stihl er vores sidste nye mærke som vi altid har ønsket os at forhande. Da Stihl jo har den bedste kvalitet og alle ved hvad god Stihl er.