Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

STIGA A1500

 

Lyd & Billede, Home: “Plænens gule ven” kalder de STIGA A 1500 i testen, og hædrer den med “BEDST I TEST” blandt de 5 kabelfrie robotter. Det fremhæves bl.a. at robotten er “nærmest lydløs”. Lyd & billede er et af de største elektronik- og gadget sites med dansk baggrund.

 


Red Dot: STIGA A 1500 vinder en Red Dot Design Award: Ligesom STIGA Villa (Nu Park 3-serie) og STIGA Park Pro tidligere, har også STIGA A 1500 imponeret Red Dot juryen. STIGA A1500’s banebrydende produktdesign og innovative teknologi var nok til at overbevise juryen. Red Dot award’en er et tydeligt bevis på det engagement, som STIGA lægger i at designe de bedste produkter til sine forbrugere. Selve prisen overrækkes ved en ceremoni senere denne måned.

 

Computerworld: Computerworld giver STIGA A 1500 ⭐⭐⭐⭐⭐ i deres test, og robotplæneklipperen får en rigtig god anmeldelse. 5/6 stjerner er meget i dette medie! Computerworld skriver bl.a. “kan få velplejede plæner til at se endnu mere lækre ud”, “en velbygget og solid, kabelfri robotplæneklipper til større plæner” og “er relativt let, men kommer alligevel med et kraftfuldt batteri med kapacitet til fire timers klipning” samt roser robottens gode terrængående køreegenskaber.