Havetraktor, STIGA og Cupcadet - Stort udvalg og hurtig levering

Info om Havetraktor

Det er vigtigt for os at en havetraktor er af god kvalitet, vi ved vores kunder vil blive glad for.

Vi har valgt, at vise et bredt udsnit af de havetraktorer, der ifølge vores erfaring og ekspertise holder et højt kvalitetsniveau og dækker et bredt behov og i forskellige prisklasser. De mærker vi koncentrerer os om er Stiga, snapper og Cub Cadet.

Kan du alligevel ikke finde en plænetraktor, der dækker dit behov her, er du meget velkommen til at ringe. Så vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige havetraktor til lige netop dit behov.

Hold have flot med en havetraktor

En havetraktor gør arbejdet i haven meget letterer og hurtiger, derfor er det en rigtigt god investering.


En seriøs samarbejdspartner : Vi kan sikre dig en havetraktor, der lige passer til dit behov – til en skarp pris! Vi er med hele vejen og vejleder dig til den rigtige beslutning. Vi har stort kendskab til både branche og produkter. Du kan altid forhøre dig på specifikke modeller eller spørge ind til tilbehør til specifikke arbejdsopgaver.


Udstyr: Havetraktorer kan fås med både sideudkast og multiclip. Vi kan anbefale Multiclip til det korte græs der slås forholdsvis tit, det giver en flot velplejet plæne. Multiclip betyder at det afklippede græs hvirvles rundt inde i skjoldet og bliver klippet i mindre stykker, hvor det derefter falder ned mellem græssrtåene og omdannes til kompost. Sideudkast anbefales til det lidt længere græs og det våde græs. Når græsset er længere og/eller er våd, vil det klumpe sig sammen i skjoldet, hvis man bruger multiclip.