Havetraktor | Havetraktorer i høj kvalitet fra Stiga & Cub Cadet

Info om Havetraktor

Få den perfekte plæne! Med Stiga havetraktor eller Cubcadet er du sikret havemaskiner af høj kvalitet og styrke.


Når du køber en havetraktor hos Bahn-Larsen, er du sikret en maskine, du vil blive glad for. Det er du fordi, at vores mange maskiner alle er en del et sortiment, der vægter kvalitet og know-how fra anerkendte mærkevarer.De mærker, vi koncentrerer os om inden for kategorien havetraktorer, er Stiga og Cubcadet. De leverandører er udvalgt, fordi vores mangeårige erfaring og ekspertise bevidner, at netop de plænetraktorer ikke bare er robuste og effektive, men også dækker et bredt behov og i forskellige prisklasser.Kan du alligevel ikke finde en havetraktor, der dækker dit behov, er du meget velkommen til at ringe.Så vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige havemaskine til lige netop dit behov.

Hold have flot med en havetraktor

En havetraktor gør arbejdet i haven meget lettere og hurtigere, derfor er det en rigtigt god investering.


En seriøs samarbejdspartner : Vi kan sikre dig en havetraktor, der lige passer til dit behov – til en skarp pris! Vi er med hele vejen og vejleder dig til den rigtige beslutning. Vi har stort kendskab til både branche og produkter. Du kan altid forhøre dig på specifikke modeller eller spørge ind til tilbehør til specifikke arbejdsopgaver, så du får mest mulig glæde til din have.


Udstyr til Havetraktorer En plænetraktor kan fås med både sideudkast og multiclip. Vi kan anbefale Multiclip til det korte græs der slås forholdsvis ofte. Det giver en flot velplejet plæne. Multiclip betyder at det afklippede græs hvirvles rundt inde i skjoldet og bliver klippet i mindre stykker, hvorefter det falder ned mellem græsstråene og omdannes til kompost.

Sideudkast anbefales til det lidt længere græs og det våde græs. Når græsset er længere og/eller er våd, vil det klumpe sig sammen i skjoldet, hvis man bruger multiclip, hvorfor sideudkastet er at foretrække.