Sneslynger - Stiga og Snapper sneslynger Gratis Levering.

Info om Sneslynge

Der findes 2 slags sneslynge 1-trins og 2-trins. En 1-trins har kun en arbejdsgang og gør underlaget helt rent, derfor skal underlaget være fast som ex fliser eller astfalt. 2-trins sneslynger er til det lidt større behov de skraber sneen sammen med den store valse og puster det væk med et blæserhjul, 2-trinsslyngen kører på meder og kan derfor godt kører på grus eller perlestensunderlag. Køb inden det er for sent, når sneen er faldet bliver der hurtigt udsolgt for sneslynger i Danmark. Du kan altid følge med på denne side om hvilke maskiner vi har på lager.

En sneslynge fra os kan du have i mange mange år

Det gælder for alle vores produkter, at de kommer i en ensartet og høj kvalitet, der holder i mange år. Det er fordi vi sætter en ære i at levere de bedste produkter til branchens bedste priser, at vi er villige til at tilbyde de meget fordelagtige priser vi tilbyder. Når du handler med os, så får du en sparringspartner på dit køb, der kan vejlede dig til den helt rette beslutning.
Tilfredshed hos vores kunder skaber flere kunder og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at de produkter vi leverer, er mere end blot i orden og svarer dine ønsker og behov. Vi er din garanti for, at du får et produkt i højeste kvalitet til den bedst mulige pris. Det klarer vi ved at yde det ekstra der skal til og igennem den rette vejledning.