Kædesav

Kædesav i topkvalitet - køb din nye motorsav lige her

Info om Kædesav

Køb din kædesav hos os Mangler du en god og kraftfuld kædesav eller en lille batterisav, så er du kommet til det rette sted. Vores faglige stolthed og mangeårige nysgerrighed har givet os en stor ekspertise inden for kædesave og tilbehør .

Vi kan stolt præsentere en lang række skarpe bud på nogle af markedets bedste kædesave. Vores kendskab til branchen og produkterne, samt vores gode forhold til de mange producenter, har gjort det muligt at tilbyde dig anerkendte kvalitetsprodukter til fordelagtige priser.

En kædesav du bliver glad for

Seriøs samarbejdspartner: der lægger vægt på at det er vigtigt at vore kunder får lige netop den maskine han har behov for. Derfor deler vi gerne ud af vores erfaringer og rådgiver dig, når du skal finde en kædesav, der matcher dit behov, og er af god kvalitet og til en god pris.


Udstyr: Det er vigtigt at overveje hvilke arbejdsopgaver du skal løse. Valg af maskine og kæde- og sværdtype vil helt sikker afhænge af din opgave. Det er her vi kan hjælpe dig.

Topkapsav, Teleskopsav Akkusav:
Mulighederne er mange. Er du i tvivl om hvilken type sav der vil passe til din beskæringsopgave står vi klar til at rådgive dig på mail eller på vores hotline 48 28 70 20.