Plæneklipper- Stiga og Viking, Stort udvalg, Gode Tilbud.

Info om Plæneklipper

Udvalget af plæneklippere er kæmpestort - og det kan være en jungle at skulle vælge den rigtige plæneklipper. Vi har valgt et sortiment ud fra tre prioriteter: Gode tilbud, god kvalitet og de mest populære modeller. Stiga Græsslåmaskiner er den plæneklipper flest danskere ville vælge hvis de skulle have ny plæneklipper nu. Kilde: Epinion. Det kan der være særlig grund til, da det svenske mærke i generationer har formået at lave kvalitetsprodukter og har indtaget en position som en af verdens førende producenter af havebrugsmaskiner. Du kan se mere til dem og andre kvalitetsproducenter her på siden. Kan du ikke finde en græsslåmaskine, der dækker dit behov her, er du meget velkommen til at ringe 48 28 70 20. Så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en plæneklipper til lige netop dit behov.

Tilbud
Viking MB 248	- ST-MB248 - 2 stk tilbage
Viking MB 248
2 stk tilbage

2.495,- DKK 2.195,- DKK

En plæneklipper gør livet lettere

Vores opgave er at sikre vore kunder produkter, der giver dem mest muligt for pengene. Vi har udnyttet vores store produktkendskab og fundet maskiner ud fra vores tre prioriterer; Gode tilbud, god kvalitet og mest populære modeller. På den måde finder du altid aktuelle plæneklippere og græsslåmaskiner, fra de bedste mærker som Stiga, Viking og Alko, der er mere end bare i orden. Vi hjælper gerne med det rigtige valg.

Der er mange vigtige ting der skal overvejes, når den rigtige plæneklipper skal vælges. En af de vigtige overvejelser er klippetype: Multiclip, Combi eller sideudkast, bagudkast.

Multiclip: God til kort græs, der klippes ofte. Græsset klippes og hvirvles rundt i skjoldet og bliver derved skåret i små stykker. Græsafklippet falder derefter ned mellem stråene og gøder plænen. Giver plænen en meget velholdt og tæt plæne.

Combi: Betyder at græsslåmaskinen kan både bruges med multiklip og opsamling. Det giver mulighed for at have en velplejet plæne og samtidig have mulighed for at opsamle græsset når plænen er blevet for lang efter ferien.