Bahn-Larsen Skov Have og Park maskiner

Stihl Hækkeklipper HLA 56 uden batteri og lader

Stihl
36V compact serie, excl. batteri og oplader. Akku stanghækkeklipperen til høje hække og buske har en samlet længde på 210 cm.
Inkl. Leveringi Jylland og brofaste øer
Tilbud : 1.950,- DKK
1.595,- DKK

Information:

Leveres excl. batteri og oplader, AK20 batteri anbefales.

Let batteridrevet hækkeklipper til høje hække og buske i private haver. Du kan justere knivvinklen nemt og enkelt trinvist fra -45 grader til +90 grader. Skaftet er delbart og gør hækkeklipperen lettere at transporter, og med loophåndtaget får du høj bevægelsesfrihed samt enkel og bekvem arbejdsstilling - selv i svært fremkommelige områder.

Den vedligeholdelsesfri EC-Motor giver maskinen længere køretid, og en betydelig længere levetid. STIHL´s nye EC-elektronik styrer omdrejningstallet på motoren efter belastning, og holder det optimalt og konstant, f.eks. hvis du klipper i meget grove grene med høj motorbelastning. Overbelastningsbeskyttelsen sikrer en bedre holdbarhed.

Transportlængden er 115 cm og den samlet længde er på 210 cm.
Den vejer 3,8KG.

Der medfølger vægbeslag, så man kan hænge maskinen op på væggen efter brug.

Vi anbefaler at man vedligeholder knivene med super clean, før og efter brug, for at undgå at harpiks får knivene til at klistre sammen.

Vigtigt at vedligeholde batteri ved en arbejdspause på mere end 2 måneder, batteriet skal oplades med 60 dages interval.

Ved at gå ind på nedenstående link kan du se hvilket batteri Stihl anbefaler til hvilken maskine i Compact serien. Du kan se driftstider og opladningstider på batteri.

Batteriguide Compact

Her er listen over flere Stihl 36V compact.

Varenummer: ST-HLA56

Produkt info:

Sværd længde: 45 cm
Motor type: Batteri
Drivmiddel: Batteri 36V - AK 20
Tandafstand: 30 mm
Vægt: 3,8 kg
Let startsystem: Ja
Total længde: 210 cm
Lydniveau: 77 dB(A)
Viberationer for/bag: 1,5/1,5 m/s2
Skær: Enkelt Slebet kniv i dråbeform